Tiina Ruuska

Laulamalla ihmisten viihdyttäminen ja tanssittaminen ovat olleet mieluisina tehtävinäni jo vuodesta 1992.
Opettavalla kiertäjän taipaleella ovat kohdalle osuneet niin mielenkiintoiset ihmiset, kuin esiintymispaikat. Ilman näin liikkuvaa työtä olisi kauniin suomineitomme kurvit jääneet etäiseksi. Kun paljon kulkee, niin paljon näkee ja se on opettanut arvostamaan sitä, mikä on tärkeää ja meidän suomalaisten omaa eli arvokas ja omalaatuinen musiikkikulttuuri.

Valottaen lyhyesti, kuinka kaikki sai alkunsa. Aloitin opettelemaan esiintymistä ja laulamista isän tanssiorkesterissa 14 -vuotiaana.
Oma kokoonpano ja nykyäänkin toimiva ammattiorkesteri Rosette perustettiin kaveriporukan ympärille vuonna 1993.
Ammattimaiseksi keikkailu muuttui 1993-1994. Ikaalisissa järjestettiin iskelmälaulun SM –kisat ja sijoituin kilvassa toiseksi. Hieman myöhemmin tieni johti vuonna 1995 sen hetkiseen Suomen suurimpaan iskelmälaulukilpailuun nimeltä Lavatähti, josta voiton kautta avautui mahdollisuus kokeilla siipiä ammattilaulajana. Ripustin kapustat naulaan, sillä sen hetkinen leipätyö kokkina sai jäädä. Musiikki ja laulu on täyttänyt elämän näihin päiviin saakka ammattimaisella asenteella 20 vuotta !

Tänään, työnkuvani on muuttunut entistäkin monipuolisemmaksi toimiessani laulajantyön lisäksi agentuuriyrittäjänä. Näiden kahden toimialan yhdistyessä ovat ne avanneet uusia maailmoja ja näkökulmia, uskoa siihen, että ihminen voi aina oppia uutta sekä tuonut ideoita ja uskallusta tehdä asioita toisin.

Nähdään keikoilla musiikin, tanssin ja iloittelun merkeissä. Nautitaan elämästä !

Katso Tiinan keikat tästä linkistä.

Tiina Ruuska 4 2019Tiina Ruuska 6 2019