Työtä hää- ja juhlapukumuodin parissa. Nykyaikaista agentuuri- ja palvelua hää- ja juhlapukujen jälleenmyyjille kautta maan !

Tiina Ruuska 3 2019

 

Tiinan Rauhala on työskennellyt yrittäjänä 25 vuotta.

Tuotemerkki edustuksen parissa käynnistyy kahdestoista vuosi. Tiina on työskennellyt useiden eri muoti- ja juhlapuku brändien kanssa ja nykyisin hän on keskittynyt lähinnä hääpukujen edustamiseen. Jälleenmyynnistä kuluttajat voivat tavoittaa suomen edustuksen alla olevia seuraavia kansainvälisesti arvostettuja brändejä kuten Morilee(USA), Justin Alexander(USA), Ronald Joyce(UK), MGNY(USA), Modeca(NL) ja Herve Paris(FR).

 

 

Hääpukuneuvonta on uusin aluevaltaus, jota toteutetaan yhteistyössä morsiuspukuliikkeiden kuin myös häämedian ja toimialan tapahtumajärjestäjien kanssa. Tärkein tehtävä on jakaa kuluttajille tarpeellista tietoa jonka toivotaan auttavan heitä puvun etsintä -ja hankinta prosessissa. Hääpukuneuvonta on äskettäin avannut Insta ja FB some kanavat, joiden välityksellä kohderyhmät tavoittavat kaiken kattavaa infoa. 

Tiina Rauhala toimii valtuutettuna edustajana useille ulkomaille rekisteröityneille alansa huippu hää- ja juhlapukubrändeille, jotka valmistavat tuotteitaan omalla originaali tuotemerkillään.

Tuotemerkkiedustus tekee työtä varmistaakseen, että Suomessa toimivilla hää -ja juhlapukuja jälleenmyyvillä kivijalka myymälöillä on valittavissa laadukkaat tuotteet ja luotettavat tavarantoimittajat.

Suomen edustuksessa olevia brändejä yhdistää se että kaikki tuotteet ovat suunnittelijan suunnittelemia, originaaleja, sertifioituja, eikä niitä voi ostaa verkosta eli kuluttaja löytää tuotteet vain ja ainoastaan valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Roselia Ky vastaa suomessa seuraavien alla mainittujen tuotemerkkien myyntiedustuksesta yhteistyössä ruotsalaisen agentuuriyrityksen Nordic Agency Groupin kanssa.

Annamme mielellämme tarkempaa lisätietoa kaikista edustuksessamme olevista orginaali tuotemerkeistä. Jos toivot tutustua yksityiskohtaisemmin tiettyihin mallistoihin, niin lämpimästi suosittelemme sopimaan henkilökohtaisen käyntiajan edustaja Tiina Rauhalan kanssa.